Trotse beheerders van 'De Victorie'

Dit zijn Kees van den Berg en Natalie Huys (zie foto).

Kees is op de boerderij in Meerkerk geboren en getogen. Hij is de zoon van Wim en Tineke van den Berg. Zij zijn de oprichters van de Stichting Vrije Recreatie (SVR).

Het kamperen bij de boer is op deze camping begonnen. Het leven als kampeerboer is Kees dus met de paplepel ingegoten. Als vriendin van Kees is Natalie ook in het ‘kampeerboerenleven’ gerold. Het ‘werk’ is Natalie op het lijf geschreven. Sinds het overlijden van Wim van den Berg werken ze nu beide full-time op de camping en boerderij van 'De Victorie'.

Beide vinden ze het heerlijk om zowel met mensen, dieren en de natuur om te gaan. Onze Limousine koeien (vleesvee) lopen vanaf het voorjaar heerlijk met hun kalfjes in de wei. Voor kampeerders die uit de stad komen is het geweldig om de geboorte van een kalfje mee te kunnen maken of te kijken als de koeien met hun kalfjes voor de eerste keer in het voorjaar de wei intrekken.

Bekijk hier ons promotiefilmpje
SVR Camping
In het groene hart van de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

Wat is er allemaal te doen?

Onze camping ligt centraal tussen de Lek en de Linge, een prachtige fietsomgeving met mooie landelijke wegjes tussen de knotwilgen en gezellige dorpjes. Er is een hoop te doen!
Bekijk hier de activiteiten